Menü
Oldalsáv
  • Telefon: +36 70/524-1421 (H-P 10-16)
    E-mail: anitadebreceni@gmail.com
    Nyitvatartás:
    A Vállalkozás határozatlan ideig szünetel!
    Megértésüket köszönjük.
  • 15nm-es üzlethelység Fodrásznak, Szempillásnak, Pedikürösnek, Manikürösnek, Masszörnek, Flabelos gépeknek vagy hasonló célra kiadó 30.000 ft/hó.

Fogfehérítés

Kedves Vendégeink!
A fogfehérítés szolgáltatásunk, határozatlan ideig szünetel!

fogfeherites

Megjelenésünket, ápoltságunkat nagymértékben meghatározza arcunk és befolyásolja mosolyunk. A jó megjelenés egyik alapfeltétele a mosoly mögött rejlő fogsor.

Az USA-ban és Európában a fogfehérítés eljárásoknak már több évtizedes múltja van. Az utóbbi években, hazánkban is megnövekedett az igény a világosabb fogak és ez által egy szebb mosoly iránt.
Magyarországon eddig a legelterjedtebb fogfehérítési módszer, a rendelőkben alkalmazható peroxidos eljárás volt. A peroxidos fehérítő rendszerek olyan magas hatóanyag tartalommal rendelkeznek, hogy fogérzékenységet okozhatnak, illetve az íny nem megfelelő izolálása esetén, megsérthetik azt.

A fogászati rendelőkben használt fogfehérítőkkel ellentétben a Smiling Club termékei nem tartalmaznak hidrogén-peroxidot, így sem a nyálkahártyára, sem az ínyre nincsenek káros hatással. Tökéletesen biztonságos mindenki számára. Hatóanyaga a sodium-perborate, amely egy környezetbarát fehérítő.

A cigarettázás, a kávé, vörösbor, teafogyasztás okozta elszíneződések fogfehérítés révén egész egyszerűen eltűnnek.

A fogfehérítés eredménye általában 2-3 hónapig tart.

A kezelés megismételhető kockázatmentesen, akár évente többször is!