Menü
Oldalsáv

Fodrászat

anita121

Kedves Látogató! Engedd meg, hogy röviden bemutatkozzak!

Debreceni Anita vagyok, több mint 10 éve fodrász, és 2012 óta Mesterfodrász.

Munkám során nagy gondot fordítok a korszerű módszerek alkalmazására és a legújabb trendek megismerésére. Segítek megtalálni a vendég arcához, személyiségéhez és stílusához leginkább illő frizurát (és hajszínt). Elrontott fazon és festés helyrehozását is vállalom.

Több éve oktatok fodrász tanulókat sikeresen. Folyamatosan tovább képezem magam, ezáltal mindig követem az aktuális trendeket. Mosolygós, barátságos, vendégszerető családias környezetben szépülhet nálunk.

Munkám során, az alábbi márkát részesítem előnyben:

Kedves Látogató! Engedd meg, hogy röviden bemutatkozzak!

Pap Renáta vagyok, 2013-ban végeztem el a fodrász iskolát.

Számomra fontos a precíz, és jó hangulatú munkavégzés. A hobbim, egyben a munkám is, nagyon szeretem amit csinálok, és örülök, ha pozitív visszajelzéseket kapok. 2015-ben végeztem el a hajhosszabbító tanfolyamot.Folyamatosan képzem magam, hogy mindig naprakész legyek, az aktuális trendekkel kapcsolatban.

Munkám során, az alábbi márkát részesítem előnyben:

subrina

A “Subrina Professional” hajfesték, ápoló argán olajat tartalmaznak, ezzel fokozott hajápolást nyújtanak, 105 elbűvölő színben.

  • Helyreállítja a sérült haj struktúráját
  • Védi a hajat a káros külső hatásokkal szemben
  • Bezárja a pigmenteket a hajba, ezáltal biztosítja a szín tartósságát.

Hajgyógyászat, és hajszerkezet javító kezelések

hajgyogyaszat A legerőteljesebb növényi olajok (avokádó, kókusz, napraforgó, makadómdió, argán-lenmagolaj, és dívaolaj) keverékének kifejlesztésével, ideális ápolást nyújt a hajnak, bármilyen típusú kémiai eljárás utáni kisimításhoz. A 7 növényi olaj együttesen alkotja, a vitaminokban gazdag komplexet, amely közvetlenül a haj szerkezetén hat, mélyen táplálva azt, elősegítve a sérült haj regenerációját. A sima és fényes hatás meghosszabbításáért, göndörödést gátló hatással rendelkezik.

Hajhullás ellen

Az értékes komló kivonat, csökkenti a hajhullást, serkenti a fejbőr vérkeringését, és ezáltal a haj növekedését. A kezelés révén a haj erősebbé, egészségesebbé, és gyönyörűvé válik. Összetevője a (pantenol) lesimítja a hajszálak felületén lévő védőlemezeket, és a hajszálak belsejét megvédi az ártalmas külső hatásoktól. Javítja a haj szerkezetét, és növeli nedvességtartalmát, és visszaadja természetes fényét, és rugalmasságát.

Forradalmian új technológia a hullámosításban!

hullamositas 8-10 hétig tartó hullámot, tartást, és göndörséget, nyári laza hullámokat biztosít ez az innovatív hullámosító folyadék. Megtartja a haj természetes állapotát. Az eredmény, tartós a haj, 8-10 hétig, utána visszaereszkedik eredeti állapotába. Többfunkciós kondicionáló hatást nyújtanak, mely növeli a göndör haj rugalmasságát.A felületaktív anyagoknak nedvesítő és hordozó tulajdonságai vannak, melynek a hajszerkezet szintjén hatnak, elősegítik a volumennövekedést. A haj így alkalmasabb az aktív hullámosító anyagok, a javító, és védő anyagok befogadására.

Keune hajgyógyászat, és hajápolás

keune-hajgyogyaszat1 Care Line ásványi kivonatok az egészséges hajért. Az egészséges haj elengedhetetlen feltétele a fejbőr természetes funkcióinak tökéletes működése. A Keune care line család termékei táplálják a hajat, és egyensúlyban tartják a fejbőr természetes működését. A természetes forrásokból nyert ásványok, döntő fontosságúak. A megfelelő ásványok kivonataival történő kezelések hosszantartó javulást eredményeznek a fejbőr működésében. A haj selymes, és könnyen kezelhető lesz. A Care Line egy komplett hajápoló programot kínál, amely már a fejmosással kezdődik. Ezáltal a vendég megtapasztalja a termék azonnali előnyeit, a fodrász tanácsaival együtt. Minden típusú haj és fejbőr problémákra elérhető egy otthoni kezelési program is. Minden Care Line terméknek egyedi funkciója van, mely a gazdagon összeválogatott alapanyagokon alapul.

Keune hajápoló hajfestékek

keune-hajfestek Az innovatív termékekben a garantáltan magas minőség ötvöződik az exkluzív, és elegáns dizájnnal. A termékek fejlesztése a világ egyik legkiemelkedőbb hajkozmetikai laboratóriumában történik. A tinta color a hajfestésben határtalan színpalettát nyújt. A kreatív szakmabeliek számára akár a tradicionális, akár a legújabb festési technikák korlátlan lehetőségét adja. A tinta color fenségesen kondicionálja a hajat, és gyönyörű fénnyel látja el. A színárnyalatok skálája, a természetes tónusoktól, a mélyvörösön át a csillogó szőkéig tart. A tinta color hajápoló hajfestékek könnyen felhordható, kellemes illatú emulzió. A hajfestés csúcsát jelenti. A tripla színvédelem technológiában a solomer és a z UV  protektor a fokozott színhűségről és a maximális ápolásról gondoskodik, míg a silk protein a hajnak csillogást, és selymes lágyságot kölcsönöz. A tinta Előhívó LP300 védelmet tartalmaz. Az LP300 védi a hajszálak szerkezetét, és növeli a színek stabilisát. A selyem fehérje, és az LP300 megvédi a haj szerkezetét a kezelés alatt, miközben megőrzi annak fényét és lágyságát.

Keune hajápoló dauer

keune-dauer A Keune dauerokra jellemző, hogy a haj szerkezete, kondíciója kiemelkedően jó állapotban marad, a vegyi beavatkozás alatt, és után is. A gyengéd, de mégis magas hatékonyság az, ami a Keune dauervizeket népszerűvé teszi. Összetevőik is erről árulkodnak, hiszen a fehérjék a keratin és a kation aktív anyagokat ma már elengedhetetlenek a korszerű dauervízből. Gyengéd dauer oldat az egyenletes, rugalmas, természetes hullámokért.

Női hajvágás
Szolgáltatás Ár
Vágás rövid 4200 Ft
Vágás középhosszú 5350 Ft
Vágás hosszú 6600 Ft
Beszárítás rövid 3500 Ft
Beszárítás középhosszú 3950 Ft
Beszárítás hosszú 4500 Ft
Férfi hajvágás
Szolgáltatás Ár
Vágás 2600 Ft
Vágás + mosás 2900 Ft
Gépi vágás 2400 Ft
Egyéb szolgáltatás
Szolgáltatás Ár
Festés 120 Ft/gramm (+2000 Ft munkadíj)
Melír fólia 50 Ft/db
Fésűs melír 100 Ft/gramm
Habdauer 8850 Ft
Keune ápoló dauer 12750 Ft
Kemon hullámosítás 11750 Ft
Hajkiegyenesítés 13500 Ft
Gyógy hajpakolás 1800 Ft
Hajvasalás / Kúpvas 1200 Ft
Esküvői / alkalmi frizura 8600 Ft
Feltűzés 7100 Ft